Романтично Обзавеждане от Масив

Заедно с клиента ни – един от големите инвеститори в града – работихме по дизайна на този романтичен апартамент, обзаведен изцяло с мебели от масив.

Тези, които са били в нашия шоу рум, сигурно разпознават голяма част от мебелите или сериите, на които сме заложили.

В трапезарията, в отговор на желанията на клиентката ни, съчетахме нашите романтични модели – елегантната  трапезна маса Колониал в комбинация със столовете Артемида в нежния цвят пепел от рози, допълнени от красивия и удобен разтегателен диван Кристалина и разбира се – изработената по проект кухня в бяло и розова патина и ТВ модула по индивидуални радмери.

В спалните и антрето се спряхме на серия Модена и Романтика – класически, извити форми, които  допълват със своята функционалност.

Към всичко това добавихме и малко страст, защото обичаме мебелите, които предлагаме, чувстваме ги и знаем как да ги представим, какво да ви предложим и с какво да ги съчетаем, за да реализираме ВАШАТА мечта.

Този проет още веднъж  показва това. Емоцията, която влага Веси в проектите, умението  на Нели да ги пресъздаде и качествения и прецизен монтаж, който Радо ръководи,  са ключа към успешните реализации на ВАШИТЕ МЕБЕЛНИ МЕЧТИ.