Мебели по Поръчка Серия Мадрид

Един уютен апартамент в гр. Варна обзаведен изцяло с мебели по поръчка от масив.

Заедно с клиента ни – един от големите инвеститори в града – работихме по дизайна на този прекрасен апартамент, обзаведен изцяло с мебели от масив.

Тези, които са били в нашия шоу рум, сигурно разпознават голяма част от мебелите или сериите, на които сме заложили.

В трапезарията – през погледа на дизайнерите ни Веси и Нели, в отговор на желанията на клиентката ни, се съчетават няколко от сериите с изваден фладер – романтичната Белла Каза в комбинация с масите Дулсинея и Ема, креслата Артур и столовете Артемида в нежни цветя, които успешно допълват интериора. Дори строгия диван МП 04 вече изглежда романтично.

В спалните и антрето се спряхме на серия Мадрид – прави, изчистени форми, които не се натрапват, а допълват със своята функционалност. В челата на чекмеджетата вмъкнахме текстил, който съчетахме със завесите и покривките за легла. Към всичко това добавихме и малко страст, защото обичаме мебелите, които предлагаме, чувстваме ги и знаем как да ги представим, какво да Ви предложим и с какво да ги съчетаем, за да реализираме ВАШАТА мечта. Този проет още веднъж показва това. Емоцията, която влага Веси в проектите, умението на Нели да ги пресъздаде и качествения и прецизен монтаж, който Радо ръководи, са ключа към успешните реализации на ВАШИТЕ МЕБЕЛНИ МЕЧТИ.