За нас
За нас

АртЕст Мебели - Обзавеждане по Проект или Готови Решения

 Студио за интериорен дизайн АртЕст Мебели е единствено по рода си във Варна, специализирано в проектиране и изработка на мебели от масив

Екипът ни има вече 10 години опит в цялостното проектиране и обзавеждане на апартаменти, частни домове, хотели и ресторанти. 

В обновената ни мебелна зала нашите клиенти ще намерят не само образци на различни материали, но и разработените от нашите дизайнери мебели на трапезарии, кухни, спални и детски стаи. Можете да ни споделите Вашите мебелни мечти и заедно да преобразим дома Ви. 

Какво Ви Предлага АртЕст Мебели Варна

Ние се ангажираме не само с предварителна консултация, но и с последващото изпълнение на цялостния проект, защото знаем, че в забързаното ежедневие и големото предлагане, отнема все повече време да изберете подхощятата мебел и стил за вашия дом. Това ще направим ние и то с удоволствие от добре свършената работа. Доверете се на екипа ни и ние ще Ви предложим професионална консултация с дизайнер, оглед на място, идейно проектиране и визуализация, изработка, монтаж и контрол на изпълнението.