Кухня по Проект Идилия

  • Марка: ArtEst Мебели

Вълшебство и Романтика в Кухните по поръчка от АртЕст Мебели

В този проект са съчетани елементи от масив от серия Ема в два цвята – бяло с протрити ръбове и преливащо сиво-зелено. Под шкафа на мивката Schock е вграден кош за отпадъци, а под котлоните, за удобство на домакинята, са разположени чекмеджето за прибори. За закачка добавихме и дървена кошница за продукти. За по-голям комфорт при готвенето ретро фурната в черен цвят с месингови дръжки е вдигната на полу-ниво. Под нея е проектирано дълбоко чекмедже за тенджери, в което са поставени специални разделители за капаци. Високият шкаф до вградената фурна е функционален, с много подвижни рафтове.

 

Горният ред на тази красива кухня по проект, която беше мостра в шоу-рума на дизайнерско студио АртЕст Мебели, е раздвижен и в същото време много практичен. Над мивката е проектиран голям шкаф с двоен чупещ механизъм Авентос на Блум. Аспираторът в класически стил е акцентиран в средата, а около него вратичките в два цвята и решетка придават допълнителен акцент. Над високия шкаф композицията завършва красива стъклена витрина с малки стъкълца.

 

За плот на кухнята е избран един от най-устойчивите материали на пазара – технически камък Dekton.

 

Съчетахме кухнята с романтичната и елегантна трапезна маса Каза Винтидж с размер 160/90 см, удобното тапицирано клесло Артур с флорална високоустойчива дамаска и стол Артемида с дамаска на нежни цветя.

Кази кухня може да се съчетае и с трапезна маса Ема или бюфет за трапезария от същата серия. В АртЕст Мебели можем да изработим ваша мебел по индивидуален проект. 

Размер и цена на кухня по проект Идилия

Кухнята е дълга 3,10 м. Цената е 4850 лв и не включва плот, гръб, мивка и електроуреди.

 

Плащане: 50% капаро при поръчка
Монтаж и транспорт: допълнително заплащане

 
4 850,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 850,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставката се извършва със специализиран фирмен транспорт или куриерска фирма.

Посочените цени НЕ включват транспортни разходи по доставка, качване и монтаж.

Условията по доставката се уточняват допълнително.