Кухня по проект Идилия

Романтична класическа кухня по проект на дизайнерите от Арт Ест Мебели.  В нея са съчетани елементи от масив от серия Ема в два цвята – бяло с протрити ръбове и преливащо сиво-зелено. Под шкафа на мивката Schock е вграден кош за отпадъци, а под котлоните, за удобство на домакинята, са разположени чекмеджето за прибори. За закачка добавихме и  дървена кошница за продукти. За по-голям комфорт при готвенето ретро фурната в черен цвят с месингови дръжки е вдигната на полу-ниво. Под нея е проектирано дълбоко чекмедже за тенджери, в което са поставени специални разделители за капаци. Високият шкаф до вградената фурна е функционален, с много подвижни рафтове.

Горният ред на тази красива кухня, която беше мостра в шоу-рума на дизайнерско студио АртЕст Мебели, е раздвижен и в същото време много практичен. Над мивката е проектиран голям шкаф с двоен чупещ механизъм Авентос на Блум. Аспираторът в класически стил е акцентиран в средата, а около него вратичките в два цвята и решетка придават допълнителен акцент. Над високия шкаф композицията завършва красива стъклена витрина с малки стъкълца.

За плот на кухнята е избран един от най-устойчивите материали на пазара – технически камък Dekton. 

Съчетахме кухнята с романтичната и елегантна трапезна маса Каза Винтидж с размер 160/90 см, удобното тапицирано клесло Артур с флорална високоустойчива дамаска и  стол Артемида с дамаска на нежни цветя.

Кухнята е дълга 3,10 м.  Цената е 4850 лв и не включва  плот, гръб, мивка и електроуреди.