Проект - с. Куманово

Цялостно обзавеждане от масив

Нашата удивителна клиентка – майка на четири деца, преподавател в университет, учен и прекрасен човек – ни покани на чаша чай и следпразнична фото сесия в новия си дом, обзаведен изцяло от АртЕст Мебели.

Насладете се на уюта на този прекрасен дом.

Антрето е първата мебел, която посреща своите домакини и гостите им. Затова то трябва да е функционално и удобно. Изработено по поръчка, то дава възможност да поставим чаната си, когато се прибираме или да седне детето, когато слагаме обувките му…

Трапезарията е мястото, където се събира семейството. Удобен, голям диван в меки, земни тонове. Проектирахме ТВ секцията в съчетание с голямата трапезна маса Париж и удобния трапезен стол Вегас Лукс.  Съчетахме дамаските на столовете и дивана.

Кухнята е проектирана според желанията на домакинята. Големи, дълбоки чекмеджета с плавно затваряне, елегантни пиластри и декор над аспиратора са само част от удобствата.

В стаята на най-малките подбрахме меки и топли цветове. Секцията е с място за много играчки и книги.

А по-големите избраха серия Каварна и Адара. Гардеробите са изработени по индивидуални размери и според желанията на децата.

Проектът е реализиран през 2019г. Цялостното проектиране, изработка и монтаж отне няколко месеца усилена работа на целия екип, който стои зад марката  АртЕст Мебели.