• Начало »
  • Новини »
  • Дизайн и Цялостно Проектиране на мебели от масивна дървесина и МДФ

Дизайн и Цялостно Проектиране на мебели от масивна дървесина и МДФ

3 октомври 2018
Дизайн и Цялостно Проектиране на мебели от масивна дървесина и МДФ

Сякаш чувате в съзнанието си ритъма на длетото на майстора, предало изящните форми... А ако се загледате отблизо, можете да видите следите върху дървото, което сякаш е запечатало картини от времето, когато сте стояли удобно и сте рисували върху него…

Тази история не може да бъде написана от друг, освен от майстора, отдал част от себе си на своето изкуство – мебелите от истинско дърво! Точно сега в света, в който живеем, където машините се надпреварват да произвеждат копия на всичко натурално и истинско - от храната, която консумираме, до продуктите, които ползваме в ежедневието – ние посветихме енергията и времето си на връзката с корените, с природата, с автентичността; на миризмата на истинско дърво, която носи със себе си историята на поколения…

Наши партньори са най-добрите мебелни фабрики в района на гр. Троян. Посветили сме енергията си на работа само с най-добрите производители на мебели от естествени материали, съобразно желанието на всеки клиент! Заедно с тях реализираме Вашите лични идеи и се радваме да Ви посрещнем, за да обсъдим всеки един детайл от Вашите мебелни и интериорни мечти!

За нас всяко дървесина е красива и трудно можем да кажем че има недостатъци. Но в зависимост от вида мебел, функциите, които ще изпълнява и мястото на което ще стои всяко дърво предлага различни предимства.

прочети още

Предимствата на дървените мебели са необорими. Tе са красиви, устойчиви, запазват стойността си във времето и се поддържат лесно.

прочети още