Услуги

Изработка на кухни по проект

Етапи на проектирането:

1. Оглед и заснемане

За да изготви се индивидуален проект на кухня е необходимо да ни  предоставите точни и подробни размери на помещението, където ще се проектира кухнята (вкл.съществуващи изводи за ВиК, ел.инсталация, комин, трегери,по възможност снимки).

При желание от Ваша страна наш екип лично ще извърши оглед и заснемане на помещението. Тази услуга се заплаща в размер на 50.00 лв.+20.00 лв за транспорт (в случаите, когато екипът ни се придвижва със собствен транспорт).

Преди да пристъпим към проектиране на кухнята с Вас ще  уточним функционалното разпределение на мебелите и уредите и изберем стила и визията на кухнята.

2.Изготвяне на подробен чертеж с разположението на кухненските шкафове и уреди

Заедно ще обсъдим направеното функционално разпределение в кухнята и при необходимост се извършим желаните корекции. След финалните уточнения относно разположението и размерите на уредите( към този момент е необходимо да ни предоставите точна информация за уредите, които ще се монтират – размер и модел) ще изберем и материалите на проектираната кухня.

3. Изготвяне на триизмерен проект. 3D визуализация

На този етап на проектирането ще Ви представим реалистична 3D визуализация, която показва точно как ще изглежда кухнята. Ще обсъдим  постигната визия и при необходимост ще направим до три корекции – една конструктивна и  две цветови.

4. Представяне на ценова оферта за изработване на кухнята

След последните уточнения ще  предоставим подробна ценова оферта. При одобрение от страна на клиента се пристъпва към сключване на договор и изработка на кухнята.

Изготвяне на индувидулен проект на кухня  -100.00 лв

Цялостно проектиране на интериорен дизайн в помещение

При желание от Ваша  страна  нашият екип от дизайнери ще изготви цялостен интериорен проект на подлежащото на обзавеждане помещение (подови настилки, стенни облицовки, окачени тавани, осветление, мебелно обзавеждане и текстил). Създаването на интериорния дизайн приключва с изготвянето на качествена  3D визуализация. Целта и е да ви дадем възможност да придобиете най-реалистична представа за това как би изглеждал проекта в завършен вид.

           Етапи на проектирането:

1. Оглед и заснемане на помещението – вземане на всички необходими размери на помещението – 50.00 лв+ разходи за транспорт

2. Начертаване на помещението и изготвяне на идеен проект.

На този етап от проектирането с клиента се уточнява функционалното обособяване на пространството в помещението. Изготвят се варианти за разположението и вида на мебелите.

3. Създаване на триизмерен проект – 3D визуализация

На този етап от проектирането обсъждаме желания стил за обзавеждане, цветовата гама, вида на използваните материали, правим е избор на подовите настилки, стенни облицовки (бои, тапети, мазилки, декорации). Правят се предложения за окачени тавани и дизайнерски осветителни решения – от 15.00 до 25.00 лв/кв.м ( според сложността и характера на заданието и вида и конструкцията на мебелите).

Представя се цялостно решение за интериора и мебелното обзавеждане под формата на 3D проект (всички нужни погледи от различни ъгли в помещението) . По желание могат да се направят до три корекции на проекта – една конструктивна и две цветови. Всяка следваща корекция се заплаща-20.00 лв на час.

4. Изготвяне на проекти за Ел и Вик инсталации

По одобрения проект за обзавеждане се изготвят чертежи за позициониране на Ел. и ВиК изводите, които ще послужат на съответните специалисти в ремонтните дейности – 5.00 лв на извод (в случаите, когато клиентът не възлага на Art Est Мебели производството на мебелите).

5. Изготвяне на чертежи на мебелите от обзавеждането, заложени в проектирането (в случаите, когато клиентът не възлага на Art Est производството на мебелите).

6. Изготвят се детайлни и подробни чертежи с нужните размери и отстояния – от 70.00 до 150.00 лв (според характера и сложността на заданието).

7. Консултация на възложителя при избора и закупуването на материали и оборудване за обзавеждането от магазини и мострени зали- 20.00 лв на час