Проект Лабиринт

Да се проектира една мебел е дълъг процес. Изискват се знания и опит.
Повече от 10 години екипът на Дизайнерско студио АртЕст Мебели работи по индивидуални проекти за своите клиенти. #Обзавеждане за #кухня, #трапезария, #спалня по поръчка.

Към всеки проект подхождаме индивидуално. В годините сме сигурни в едно – естественият материал не може за се визуализира, дървото трябва да се усети, да се почувства топлината му, да се види красотата му. Затова ние предлагаме не просто визуализация, а свободата да подберете сами материала, да определите финишинга на вашия проект, а ние … ние ще проектираме и ще ви консултираме за да сбъднем заедно Вашата мечта.

Представяме ви идеен проект за обзавеждане на апартамент с една спалня тип Д 4 в комплекс Лабиринт.

В трапезарията се спряхме на изчистена бяла кухня с тъмно кафяв плот от технически камък. Акцентът в нея са малките чекмеджета за подправки, изработени от различни видове естествено дърво. Същият акцент сме използвали и в ТВ шкафа, създаден специално за мястото между двата прозореца. Столовете в дъбов цвят се съчетават с плота на трапезната маса, а дамаската им е съобразена с тази на дивана.

Спалнята в това жилище е също в бяло. Модерно и елегантно легло от серията Мадрид, изработено с  повдигащ механизъм. Гардеробът е многофункционален, с рафтове и лостове. Скрина срещу леглото предвидихме с много чекмеджета за повече удобство при разпределение на дрехите.

За повече идеи можете да разгледате реализираните проекти на АртЕст мебели в сайта ни www.artestmebeli.com, на страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/artestfurniture/ 

или се обадете на телефон 0894 713 966 за индивидуална консултация.